Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Otomatik Kaşeler

Otomatik Kaşeler

22.09.2018
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme tarihi : 25.09.2018
Kullanıcı oyu : 49
Oy Sayısı : 49
Ortalama Puan : 4.6
Otomatik kaşeler ve kaşe değişimleri ile birlikte çok hızlı olarak gelişme göstermiştir. Otomatik kaşeler ve otomatik kaşe konuları hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir.

Otomatik Kaşeler

Otomatik kaşeler değişimler ile birlikte çok hızlı olarak gelişmiştir. Otomatik kaşeleri online olarak satın alabileceğiniz sitemizin kullanımı çok kolaydır. Şirketimiz 2008 yılında kurulmuş ve  Türkiye'nin her bölgesine kaşe gönderimi yapan firmamız ilk günden bugüne kadar müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. Ücretsiz kargo seçeneği ile birlikte kargo masrafını kendi tarafımızdan karşılayarak müşterimizin belirli bir fiyat ve üzerindeki alışverişlerini kolaylaştırmaktayız. Toplam kalite uygulama çalışmaları dahilinde müşterimizin değişen isteklerine karşılık verebilmek ve hızlı bir şekilde hareket edebilmek için 1 günde teslimat yoluna gitmekteyiz. Ürünlerimiz kasesiparis.com’da yer almakla birlikte firmamızın iletişim bilgilerine de yer vererek müşterilerimizin sorularını cevaplamaktayız.

Otomatik Kaşe Çeşitleri

Firmamız bünyesinde bulunan otomatik kaşe çeşitleri içerisinde; firma ya da şahıs kaşesi, şirket kaşesi, ünvan kaşesi, öğretmen kaşesi, doktor kaşesi, hemşire kaşesi, çek kaşesi gibi alternatifler yer almaktadır. Hızlı sipariş verebilmek için firmamız bünyesinde açılmış olan resmi web sitemizi ziyaret edebilmeniz mümkündür. Kolay sipariş verebilme özelliği ve hızlı menü geçişleri ile müşterimizin vakit kaybı yaşamasının önüne geçen web sitemizde müşteri memnuniyeti ön planda tutulan bir etmen olarak görülmektedir. Güvenli alışveriş için web sitemizde SSL sertifikası kullanılmaktadır.

Otomatik Kaşe Markaları

Otomatik kaşe üretimini sağlayan markalarımız sayesinde hem kaliteli hem de uygun fiyatlandırma üzerinden müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Firmamızın web sitesi olan www.kasesiparis.com adresi üzerinden firmamız içerisinde bulunan bütün kaşe modellerine erişim sağlayabilmek mümkün olur. 10 yıldır kesintisiz hizmet veren firmamızın müşterinin isteği doğrultusunda bastırdığı kaşeler hızlı teslimat yolu ile istediği günde müşterinin eline ulaşmaktadır. Kurulduğu günden bugüne kadar 10 bini aşkın sipariş teslimatı yapan firmamızda birbirinden çeşitli kaşe modellerine ve markalarına erişim sağlayabilmek mümkün olur. Intro, Mobistamps, Sırdaş ve Trodat firmamız bünyesinde yer alan kaşe markaları arasında yer alır.

Otomatik Kaşe Siparişi Verme

Otomatik kaşelerin yanı sıra firmamız üzerinden erişim sağlanabilecek olan farklı kaşe çeşitleri de bulunmaktadır. Web sitemiz üzerinden 7/24 sipariş verebilmek mümkün olurken canlı destek ekibi ile bağlantı da kurulabilir. Online sipariş yolu ile hızlı ve güvenilir bir şekilde sipariş verebilme durumu söz konusu olmaktadır. Web sitemizin yanı sıra Whatsapp sipariş imkanı ile de hızlı bir şekilde sipariş verilebilmektedir. Bir diğer alternatif seçenek olarak firmamızın iletişim bölümünde yer alan telefon numarası üzerinden telefonla sipariş imkanı da siz müşterilerimiz için sunulan bir hizmettir.

Otomatik Kaşe Tasarım Siparişi

Firmamız içerisinde bulunan bir diğer hizmet şekillerinden biri müşterimizin isteği doğrultusunda hazırlanacak olan özel tasarımlı kaşelerdir. Sıradan kaşe modellerine göre oldukça dikkat çekici olan ve ister müşterinin kendi tasarladığı bir resim ya da logo üzerinden, isterse de firma tarafından tasarlanacak farklı bir tasarım üzerinden tasarım onaylı sipariş gönderimi müşterilere yapılmaktadır. Firmamızın rakiplerine oranla vermekte olduğu bu özgün hizmet ve kaşe tasarımlarınız profesyonel ekibimiz tarafından hazırlanmaktadır

Kategoriler

Firmamızın satış gerçekleştirdiği web sitesinde otomatik kaşe ürünlerinin yanı sıra şirket ve firma kaşesi, numaratör kaşeler, tarih kaşeleri, cep kaşeleri, kalem kaşeler, saplı kaşeler, kaşe mürekkepleri, kaşe stampaları, kaşe yedek keçeleri, profesyonel otomatik kaşeler gibi ürün kategorileri de yer almaktadır. Firmamız tarafından üretimi ve markalaştırılması yapılan bu kaşe modelleri içerisinde birbirinden farklı ürün ve alanlarda kullanım yapabilmek mümkün olur. 2008 yılından bu yana geçen 10 yıllık süreç içerisine firmamız Türkiye'nin her yerine kaşe gönderimi yapmış olmakta ve müşterinin memnuniyetini ön planda tutmaktadır. İster sıradan kaşe modelleri, ister tasarım kaşe modelleri ile siz de firmamızı tercih ederek ürün siparişi verebilirsiniz. Mutlu müşteri odaklı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sizlerin siparişleri ve bizleri tercihleriniz doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz.  Bizlere sosyal medya hesaplarımızdan, site üzerinden destek alma talebinde bulunarak, mail üzerinden ve telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Sizlere en kısa sürede yanıt vermek için aktif olarak hizmete devam etmekteyiz. İstek ve dileklerinizi lütfen iletin, en kısa zamanda sonuca ulaştıralım. Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın..

 

 <<     

   >>