Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Firma Kaşe Örnekleri

Firma Kaşe Örnekleri

17.12.2019
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme Tarihi: 05.10.2020
Kullanıcı oyu : 49
Oy Sayısı : 49
Ortalama Puan : 4.7
Firma Kaşe Örnekleri hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir

Firma Kaşe Örnekleri

Günümüzde kurumsal kimlik kazanmış her bir firmanın dokümantasyon açısından tanınmasını sağlayan farklı birçok öge bulunmaktadır. Bu ögelerin başında gelen hatta firmanın diğer resmi kurum kuruluşlarıyla özel kurum veya tüzel kişiliklerce tanınmasını sağlayan kimliği özelliğindeki kaşedir.

Firma Kaşesi Yaptırma

Firmaların ticari olarak yapmış oldukları iş ve işlemlerde tanınma ve temsil edilmesi bakımından firmanın belli bilgilerini içeren bir kaşesi olması gerekmektedir. Firma kaşe yaptırmak veya tedarik etme konusunda bu hizmeti sunan reklam ve tanıtım firmalarından destek almalıdır. Reklam ve tanıtım firmalarından kaşe yapılması talep edildiği zaman, kaşe içerisinde bulunması gerekli bilgilerin firmaya belirtilmesi gerekir.

Firma Kaşesinde Bulunması Gereken Bilgiler

Her firma, farklı sektör ve faaliyet alanı içerisinde hizmet verdiği ve ilgili resmi kurumlarda farklı sicil numarasına sahip olduğu için genel olarak kaşelerde bazı bilgilerin olmasını gerekli kılmaktadır. Kaşe yapma hizmeti sunan veya kaşe tedarikçisi firmalar kaşe talebi olan firmadan bilgileri alarak daha hızlı hizmet verecekleri gibi talep eden firmaya da zaman kazandıracaktır.

Genel olarak firma kaşesi üzerinde bulunması gereken:

-          Firma adı

-          Unvan

-          Vergi numarası

-          Sicil numarası

-          Telefon numarası gibi bilgiler bulunmalıdır.

 

Bu bilgilerin olması firma kaşesinin dokümantasyon işlemlerinde işlevselliğini arttıracaktır.

Düşük Maliyetle Firma Kaşesi

İnsanların günlük yaşamda almış oldukları hizmet, ürünlerde ilk olarak dikkat ettikleri maliyet hesabıdır. Çünkü mevcut rekabet koşullarında firma kaşe örnekleri farklı kalitede hizmet, ürün farklı fiyatlarda sunulabilmektedir. Kaşe yaptırmak isteyen firmaların bu açıdan dikkat etmesi gereken düşük maliyetle kaşe yaptırmaktır. Bunun için ekonomik hizmet sunan reklam ve tanıtım firmalarından destek almak gerekir.

Kaliteli Kaşe

Kalite bir mal veya hizmetin en ayırt edici özelliğidir. Kurumsal bir kimlik kazanmış her bir firmanın kaşe yaptırırken kaliteli olmasına dikkat etmesi gerekmektedir. Kaliteli bir kaşeden daha uzun süre faydalanılacağı gibi aynı şekilde, bozulma mürekkep akıntısı, okunabilirlik açısından kolaylık sağlayacaktır.

Kaşe Yaptırmak İçin Doğru Firma Tercihi

Firmalar kendi kimliklerini yansıtan ve dokümantasyon açısından işlevsel bir nitelik kazanmış olan kaşe aldığında veya yaptırdığında bunu işin uzmanı firmalardan temin etmelidir. Çünkü mevcut koşullarda esas işi olmadan kaşe yaptırma hizmeti sunan birçok yetkisiz ve deneyimsiz firmalar bulunmaktadır. Bu konuda kaşe talebi olan her firmanın, hizmet referansına tanık olduğu reklam ve tanıtım firmalarından destek alması çok daha doğru olacaktır.