Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Kaşe Nedir ?

Kaşe Nedir ?

25.12.2018
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme Tarihi: 01.5.2019
Kullanıcı oyu : 49
Oy Sayısı : 49
Ortalama Puan : 4.7
Kaşe nedir kaşe hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir.

Kaşe Nedir?

Kaşe nedir sorusunu şu şekilde yanıtlayabiliriz, firma ya da şahısların bir belgeyi onaylamış olduğunu ispat etmek, hangi şahsa ait olduğunu ve onaylanmış olan belgenin resmi bir belge olduğunu belirtmeye yarayan bir araçtır.

Firmamız Açısından Kalitenin Önemi

Firma olarak ürettiğimiz kaşelerin kaliteli olmasına oldukça özen göstermeyiz. Kaşe, resmi önem arz eden bir araç olduğu için kaşede olması gereken bilgilerin eksiksiz bir biçimde sağlamaktayız. Bir kaşenin kaliteli olduğunu uzun süreli kullanıma uygun oluşundan ve okunabilir bir baskıya sahip oluşundan anlayabilmek mümkündür. Firmamız adına dikkat ettiğimiz en önemli unsur, kaşelerin resmi belge ve evraklarda kullanılması nedeniyle silik bir baskıya sahip olmamasıdır. Kullanmış olduğumuz lazer teknolojisiyle, kaşe sektöründeki diğer firmalara oranla hata riskimizi en aza indirerek müşterilerimize sunmaktayız.

Firma olarak, müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak, güler yüzlü ve samimi bir hizmet vermek bizim misyonumuzdur. Öncelikli olarak uygun fiyatlara kaliteli kaşeler üretmek, müşterilerimizin hesaplı bir alım yapmasını sağlamak bizim hizmet ve kalite anlayışımıza uygundur. Bu sebeple kaliteli ürünler üreterek, müşterilerin memnuniyetini sağlamaktayız.

Kaşe Hizmetini Sağladığımız Sektörler

Firma olarak kaşe hizmeti verdiğimiz sektörleri; oteller, hava yolu şirketleri, lojistik şirketleri, hastaneler, iletişim firmaları, mali müşavirlik büroları ve avukatlık büroları olarak sıralayabiliriz. Bu sektörlere verdiğimiz kaşe hizmetlerimizde çok adetli baskıların alındığını dikkate alarak çok renkli kaşeler de üretmekteyiz. Firmaların tercihine göre de çok renkli ya da tek renkli kaşeleri kargoya verip göndermekteyiz.

Kaşede Uygun Fiyat ve Güvenli Ödeme

Kaşe fiyatları, özel mürekkepli, soğuk mühürlü, lazerli, hazır metinli oluşuna göre; düz, kare, yuvarlak oluşuna göre, kalem kaşesi, kitap kaşesi, otomatik tablalı, profesyonel, ahşap, plastik, cep kaşeleri, mouse kaşeleri, kutu kaşeleri ve hobi kaşeleri oluşuna göre farklılıklar göstermektedir. Ancak bu farklılıklara rağmen kaşe sektöründeki en uygun fiyatları müşterilerimize sunmaktayız.

Müşterilerimizin siparişleri verdikten sonra ödeme yapmaları için gerekli bilgileri web sitemiz üzerinden girerek onaylaması gerekmektedir. Ancak gizlilik politikamız sayesinde bu gerekli özel bilgileri üçüncü kişilerin ulaşımına kapatmış durumdayız. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerimizden yararlanırken aynı zamanda güvenli ödeme yöntemlerimizi kullanarak rahatlıkla ödeme yapabilirsiniz.