Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Kaşe Çeşitleri

Kaşe Çeşitleri

01.06.2018
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme Tarihi: 10.06.2018
Kullanıcı oyu : 39
Oy Sayısı : 20
Ortalama Puan : 4.7
Kaşe çeşitleri, kalem kaşe çeşitleri, cep kaşe fiyatları, sırdaş kaşe fiyatları, kase fiyatları, kaşe tasarımı hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir.

Kaşe çeşitleri  kelime anlamı ile ülkemizde kaban mont ile karıştırılmakta olabiliyor. Kaşe çeşitleri olarak arattığınızda mont çeşitlerini görmeniz mümkün. Mühür ve kaşe çeşitleri araması daha kolay ve basit çözüm olacaktır.

Kaşe  basit olarak görebilirsiniz, beş ile elli türk lirası arasında fiyatlar ile satılması, çok kolay temin edilmesi sizi buna itebilir. Kaşe tamamen bir icattır. İnsanların zamanını harcamasına engel olan kolay kullanıma sahip kaşelere ulaşmakta basittir. Önemli olan bu ürün ve ürünlerin piyasaya çıkarken nasıl şartlarda araştırma geliştirme geçirdiği, üretim sürecinin nasıl oluştuğu, ne kadar zamanda bu aşamaya geldiğidir. Üretim bandından çıkan ve yapılan her ürün için bir emek söz konusudur. Fiyatları ne olursa olsun, hiç bir emek küçümsenmemelidir. Lütfen bu yazımı yanlış anlamayın, derdim kimseyi eleştirmek değil sadece daha detaylı olarak bilgi sahibi olmasını sağlamaktır. Çok sayıda makale kaleme almaktayım. Kendi fikir ve düşüncelerimi siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktayım. Eleştirir ve eleştireye açık bir yapıdayım. Konumuza dönersek kaşe boyutları, şekli ve kaşe fiyatları olarak farklılık gösterebilmektedir. Sizler aslında sırası ile aşağıdaki kelimelerde arama yaptırarak benim makalemi okuyor olabilirsiniz.

  1. Şirket ve Firma Kaşe Çeşitleri için tıklayınız
  2. Otomatik Kaşe Çeşitleri için tıklayınız
  3. Numaratör Kaşe Çeşitleri için tıklayınız
  4. Tarih Kaşe Çeşitleri için tıklayınız
  5. Cep Kaşe Çeşitleri için tıklayınız
  6. Kalem Kaşe Çeşitleri için tıklayınız
  7. Saplı Kaşe Çeşitleri için tıklayınız

 

Kalem kaşe çeşitleri 

Kalem Kaşe Çeşitleri

Kalem kaşe çeşitleri aynı ölçülerde olan, sadece kullanılan mürekkep ile değişiklik gösteren, adından anladığınız gibi kalem gibi bir boyutta olan kaşedir. Kalem kaşe çeşitleri olarak farklı model ve fiyat bunu belirleyebilmektedir.

Cep kaşe fiyatları

Cep Kaşe Fiyatları

Cep kaşe fiyatları bunda belirleyici unsur ürün için kullanılan malzemenin kalitesi, malzemenin tipi ve harcamış oldukları iş gücüdür. Her biri için artan ya da azalan fiyatlar ile karşılaşmanız mümkündür.

Sırdaş kaşe fiyatları

Sırdaş Kaşe Fiyatları

Sırdaş kaşe fiyatlari içinse firmanın belirlemiş olduğu fiyat oranları arasında satış yapılmaktadır. Firma burada belirleyici unsur olmaktadır. Çok ürün alan satıcılar düşük fiyatlar ile bu ürünü satabilir.

Kase fiyatları

Kaşe Fiyatları

Kase fiyatları aslına bakarsanız bu kaşe ile ilgilidir. Kase olarak algılandığından dolayı arama sonuçları içerisine girmektedir. Kase olarak genelde telefonda ş harfi yerine kullanılmasından kaynaklanır. Kaşe fiyatları ve kase fiyatları sadece tek harften dolayı farklı olarak arama kriterlerine de girmiştir.

Kaşe tasarımı

Kaşe tasarımı , başlı başına profesyonellik isteyen bir iştir. Uzman ellerin yapımını görünce genelde kolay yapılabilir gibi gözükebilir. Fakat bu konuda uzmanlaşmak, emek harcamak gerekir bu süreci geçmek zaman alabilir. Böyle olunca da çok sayıda kişi işi yapabileceğini düşünür. Kaşelerin boyutlarından tutun da, çeşitlerine ve renklerine kadar, modeline kadar kullanılan malzemeye kadar bilgi sahibi olunması gerekli bir konudur.

Kaşe yapımı

Kaşe yapımı, seçilen kaşenin müşterilerin istekleri doğrultusunda hatasız olarak yapılmasıdır. Bu iş gerçekten zordur. Kaşede yapılacak tek imla ya da harf hatası kaşenin geçersiz olmasına sebep olabilir. Kolay gözükmesinin dışında da bu konuda önemlidir.

Renkli kaşe

Renkli kaşe yakın zamanlarda hayatımıza girmiştir. Elbette ana renkler olarak kırmızı ve mavi tercih edilir. Firmanın logosunun renginin de kullanıldığı kaşelerde mevcuttur. Çok sayıda firma kaşeleri tercih etmektedir. Firmaların fatura gibi olmazsa olmazı kaşelerdir. Hizmet alacağınız firmayı seçmek sizin elinizdedir. Çeşitli araştırmalar yaparak kaşeleriniz almaktasınız. Bilgisayar ve internet olmadığı tarihlerde kaşeler firmaya giderek yapılmaktaydı. Fakat günümüz internet teknolojisi ile bir mail aracılığı ve banka ya da kredi kartı ile kaşenizin siparişini verebilmektesiniz. Oturduğunuz yerden kaşe evinize ve adresinize teslim olarak gönderilir. İnternet sitesi şehrinizde ise aynı gün alma şansınız bile olabilir.

Kaşe yaptırmak için ne gerekli ?

Kaşe yaptırmak için ne gerekli , kaşe için firma olmalısınız, firma şartlarını yerine getiriyor olmasınız, vergi numarasına ihtiyacınız var, Kredi ya da banka kartı ile internetten sipariş verebiliyorsunuz. Vermiş olduğunuz sipariş sonrasında sizden gerekli bilgiler mail ortamından istenir,  onay maili attığınızda kaşenizin yapım süreci başlar ve sizin için hazırlanır. Kargo firması ile gönderimi sağlanarak işlemi sonlandırmış olursunuz. Bir sonraki makalemde görüşmek üzere sevgiyle kalın...

 

Etiketler

Cep kaşesi, Tarih Kaşeleri, Numaratör Kaşeler