Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Şirket kaşesi, Firma Kaşesi

Şirket kaşesi, Firma Kaşesi

22.05.2018
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme Tarihi : 25.05.2018
Kullanıcı oyu : 85
Oy Sayısı : 25
Ortalama Puan : 4.8
Şirket Kaşesi, Şirket Kaşesi Örneği, Şirket Kaşesi Kaybolursa, Şirket Kaşesi Yaptırmak, Limited Şirket Kaşe Örneği, Kaşe sipariş süreci nasıl işler konuları hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir.

Firma Kaşesi

sirket-firma-kasesi-whatsapp-siparisFirmalar açılış sonrası kaşe yaptırmaktadırlar. Bu amaçla '' şirket kaşesi örneği '' içeriği öne çıkmaktadır. Şirket kaşesi kaybolursa neler yapacağınız konusunda detaylı bilgiliye sahipmisiniz ? Şirket kaşesi yaptırmak firmalar için bir zorunluluktur.

 

Şirket Kaşesi Örneği

Şirket kaşesi örneği
 

Firmanıza uygun kaşenin seçilmesi ve buna uygun olarak tasarımı hazır olan şablonlardan tercihlerde bulunmanız. Çok sayıda örnek ve şekilde kaşe mevcut olduğu için müşteri tarafından satıcının elinde seçeneklerden bir ya da bir kaçını seçer ve dilediği kaşenin hazırlanması gerçekleşir.

 

Şirket Kaşesi Kaybolursa

Şirket kaşesi yaptırmak

Bu konuda geniş bir açıklamada bulunmak istiyorum. Örnek verecek olursak doktorsunuz ve kaşeniz kayıp oldu. Bu konuda tutanak tutup elinizde bulundurun. Artı olarak bulunduğunu il ya da ilçe sağlık müdürlüğüne bildirimde bulunarak sağlık müdürlüğünün konu hakkında diğer tüm birimleri uyarması yerinde bir davranış olacaktır. Bu söylediklerimi yapıp yapmamak tamamen sizlerin elinde olan bir durumdur, tedbir almak için yapmanızı tavsiye ederiz. Zorunluluk durumunu hangi sektörde iş yapıyorsanız sormanız daha sağlıklı olacaktır.

Çok sayıda forumda bunun yersiz olacağı düşünülmüş olsa da bu konuda tavsiyemiz bu yöndedir.

 

Şirket Kaşesi Yaptırmak

Şirket kaşesi yaptırmak

 

Eski dönemleri düşündüğümüzde kaşe öncesinde el ile yazılan yanlış olabiliyordu, artı olarak bu bir iş gücüne sebep olmaktaydı. Teknolijik gelişmeler ile bile çok kısa zamanda kaşe imal edilebilmektedir. Kaşe siparişiniz sonrasın yirmi otuz dakika içerisinde size teslim edilebilmektedir. Önemli olan kaşelerin malzemesinin kalitesidir. Kalitesiz ve çok ucuz fiyatlar ile almış olduğunuz malzemelerden çekinmeniz gerekir. Aksi durumda '' Ucuz etin yahnisi pahalı eti geçermiş " demek yerinde bir deyim olur. Özellikle geçmiş zamanlarda internet üzerinden hizmet satın alırken dört ya da beş kere düşünmek gerekirdi. Fakat artık günümüzde çok kolay bir kullanım alanına sahip haldedir. Siparişinizi vermeniz beş dakika sürer ve dakikalar içerisinde kaşeniz hazır hale gelir.

 Müşteriler genelde çabuk hizmete önem vermektedir, ne kadar hızlı hareket edilirse o kadar çabuk bir şekilde müşteri memnuniyeti kazanmış olur. Gerçek firma olmayan kişi ya da kişiler interneti dolandırmak için kullanabilmektedir. Bunlara karşı sizler iyi araştırma yapmalısınız. Bizden satın alın almayın önemli olan vermiş olduğunuz ücretin karşılığını almanızdır.

 

Limited Şirket Kaşe Örneği

Limited şirket kaşe örneği
 

Limited şirketlerin kaşesi içerisinde Limited olarak bulunduğu çeşitli ebat ve şekildeki kaşe çeşididir. Kolaylık olduğu için kaşe yaptırılmaktadır. Zaman ve iş gücü kaybı kaşe kullanımı ile azalır. Bunu fark etmiyor olabilirsiniz ama gerçek budur.

 

Kaşe sipariş süreci nasıl işler ?

 

Sipariş müşteri tarafında detaylı olarak üretici yani satıcıya iletilir. Online olarak yapılan işlemde gün içerisinde sipariş saatı dörtde kadarsa ürün hazırlanmaya başlanır. Sonrasında ürün paketlenir, kargolama için kargo firmasına ürün teslim edilir. Sonrasında alınan takip kodu sisteme girilir ve müşteri bu numara ile ürünü takip eder ve teslim aldığında süreç tamamlanır. Sitelerde google zorunluluğu haline gelmiş olan, ssl sertifikası var mı yok mu kısmını pas geçmeyiniz. Sitenin geri dönüş yorumları da alışveriş için sizleri tetiklemektedir.

Size bir kaç madde halinde sitelerin önemli kısımlarını kaleme almak istiyorum ;

  1. Ssl sertifikası olması
  2. Güvenlik simgesini gözükmesi
  3. Şikayet olup olmadığını araştırılması
  4. Forum gibi sitelerde araştırma yapılması
  5. Google kütüphanesinin unutulmaması
  6. Çok sayıda şikayet sitesinde arama yapılması
  7. iletişim bilgilerinin teyidinin yapılması
  8. Mail ile geri dönüşünün süresinin ölçülmesi
  9. Canlı destek varsa cevap süresinin ölçülmesi
  10. Adres bilgilerini kontrol edilmesi

 

Bu belirtmiş olduğum maddeleri daha da çoğaltabiliriz, fakat bu kadarı yeterlidir diye umuyorum. Kaşe ile ilgili olarak online olarak hizmeti elimizden geldiği kadar hızlı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Günümüz internet dünyasında bu hıza ne kadar değer verdiğinizi biliyoruz. Site tasarımımızı mobil yani telefona uygun biçimde kullanıma sunuyoruz. Bu şekilde telefonunuz ile kolay bir şekilde sipariş vermenizi istiyoruz. Masaüstü görünümü ile karekterleri okumakta ve kullanmakta güçlük çekersiniz. Sizin yapmanız gereken seçtiğiz ürüne gelmek , detaylı renk seçimini yapmak, logo ve firma bilgilerinizi sipariş sırasında göndermek.

 Kaşeler kısa sürede hazırlanır, bu süreci bir kaç madde etkileyebilir, örnek verecek olursak;

  1. Hammaddenin stokta olmaması
  2. Elektrik kesintileri, bildiğiniz üzere lazer makineleri elektrik ister :)
  3. Çalışacak personelin rahatsızlanması
  4. Firmanın kapalı olması
  5. Makine ile ilgili problemlerin meydana gelmesi
  6. Doğal afet gibi durumlar
  7. meydana geldiğinde süreç gecikmeleri kuvvetli ihtimaldir.

 

internet üzerinden sipariş süreciniz sonrasında ciddi anlamda emek, iş gücü ve zaman harcanmaktadır. Bu süreç ve zamanı iyi değerlendiren satıcılar hedeflerine daha çabuk ulaşırlar. Müşteriye sipariş durumları ile ilgili bilgilendirme yapmak ve iletişime geçmek çoğu zaman sağlıklı olmaktadır. Telefon ile iletişim ya da maili tercih edeceğiniz durumlar sipariş içeriklerine göre değişiklik göstermektedir. Müşteri siparişi alan hiç bir iletişim aracına başvurmayan satıcı ile arasında istemeden de olsa bir sınır olduğunu hisseder. Negatif durum olarak karşınıza çıkar bu durum. Başında alınacak tedbir ve süreçler ile bunu değiştirmek tamamen satıcıların elindedir demek yanlış olmayacaktır. Müşteri kaynaklı sorunlar, kaşe ile ilgili bilgi eksiklikleri, vergi numarasının verilmemesi, iletişim bilgilerinin, ne tür kaşe kullanacağı konusunda bir tercih yapmaması olarak sıralayabiliriz. Site ya da farklı konuda bir makale talebiniz mevcutsa, iletişim kanallarımızdan bunu bize iletirseniz, yazmaktan mutluluk duyarım. Sitemiz üzerinden de online olarak kaşe siparişi verebilmektesiniz yukarıda bulunan linkler aracılığıyla direkt olarak sipariş sayfasına ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken gerekli bölümleri doldurmak ve siparişinizi geçmek, sonrasında size mail ile bilgilendirme yapılmakta ve onayınız alındıktan sonra sipariş gönderiminiz sağlanmaktadır. Bir sonraki makalemde görüşmek üzere sevgiyle kalın..

 

Etiketler

 ,  ,  ,