Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Otomatik Şirket Kaşesi

Otomatik Şirket Kaşesi

14.10.2018
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme tarihi : 19.10.2018
Kullanıcı oyu : 46
Oy Sayısı : 46
Ortalama Puan : 4.7
Otomatik şirket kaşeleri genelde şirketlerin tercihleri doğrultusunda kullanıma sunulmuş kaşelerdir. Otomatik şirket kaşeleri ve otomatik şirket kaşesi hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir.

Otomatik Şirket Kaşesi

Otomatik şirket kaşe üretim ve satış firması olarak tüm Türkiye çapında, 2008 yılından beri her türlü ihtiyacı karşılayacak kaşe üretimi yapıyor ve müşterilerimize ulaştırıyoruz. Otomatik şirket kaşesi satışlarımızda her geçen gün artmaktadır. Firmamız müşteri memnuniyeti odaklı çalışmakta ve ürünlerimizin kalitesinden dolayı her gün müşteri sayımız daha da artmaktadır. Sektördeki lider konumunu uzun süredir koruyan firmamız, müşterilerimize daha iyi hizmet vermek maksadı ile www.kasesiparis.com sitesini halkımızın hizmetine sunmuştur. 10 yıldır kesintisiz hizmet veren firmamız kaşe çeşitliliğini ve kalitesini sürekli arttırmaktadır.

Bu güne kadar ülkemizin tüm bölgelerine sorunsuz olarak 10 bini aşkın sipariş teslimatı yapmanın gururunu yaşıyoruz. Kaşe ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla Kaşesipariş.com’da bulabilirsiniz.

Firmamızın Ürünleri

Firmamızın ürünleri arasında; şirket ve firma kaşesi (firma/şahıs, unvan, cep, kalem ve numaratör gibi), istenilen her ebatta otomatik kaşeler, numaratör kaşeler (manuel ve tam otomatik), 6 ile 12 hane arasında plastik ve metal tarih kaşeleri ile yuvarlak ve dikdörtgen saplı kaşeler bulunmaktadır. Ayrıca, firmamız kaşe mürekkebi, stampası ve yedek keçelerinin de satışını yapmaktadır. Bu ürünler ile ilgili görsellere ve detaylı bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. Sitemizde ayrıca sizlere daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için, indirimli, stokta olan, favori, tavsiye edilen ve fırsat ürünü bölümlerimiz de bulunuyor.

Sitemize Üye Olma

Sitemizden alışveriş yapmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemleriniz sitemizin yeni üye butonunu tıklamanız ve sizden istenen kısa formu (kredi kartı bilgileri gibi özel veriler istenmemektedir) doldurmanız ve onaylamanız şeklinde çok kısa sürede gerçekleşmektedir. Üyelik ücreti talep etmeyen sitemiz, üye olmanız durumda tüm kampanya, indirim ve yeni tasarım ürünler hakkında tarafınıza anında bildirimler yapmaktadır. Ayrıca üye olduktan sonra aynı bilgileri girerek sipariş verirken zaman kaybetmeniz de önlenmiş olmaktadır.

Nasıl Sipariş Verebilirsiniz?

Sitemizden online sipariş vermek oldukça kolay gerçekleşmektedir. Yapmanız gereken, ürünü seçerek sepetinize eklemek, sözleşme onayı yapmak ve ödeme işlemini gerçekleştirmek. Daha hızlı sipariş verebilmek için sitemize üye olmanız yeterlidir. Sitemiz sektörde en kolay sipariş verilebilen sitelerin başında yer almaktadır. Ayrıca, Whatsapp sipariş imkanı da tanıyan sitemizin, telefon numaraları iletişim bölümünde mevcuttur. Bu telefon numaralarından telefonla sipariş imkanı da bulunmaktadır. Özel istekleriniz çerçevesinde tasarım onaylı sipariş gönderimi hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz günün her saatinde sizlere hizmet için hazır bulunmaktadır, bu sayede 7/24 sipariş verebilir ve ürünlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Tüm kaşe tasarımlarınız profesyonel ekibimiz tarafından hazırlanmaktadır.

Ödeme ve Teslimat İşlemleri Nasıl Gerçekleşir?

Firma olarak, tüm bankalardan havale ve EFT, sitemiz üzerinden veya firmamıza gelerek kredi kartı ile çekim yapma, mail-order kredi kartı çekimi ile kapıda tek çekim ve nakit ödeme yöntemlerinin tümünü sizlere sunuyoruz. Tüm ödemelerinizde bankacılık güvenlik sistemlerini uyguladığımızdan, güvenli alışveriş konusunda aklınızda hiç bir sorunun kalmamasını sağlıyoruz. Ödemeleriniz ile ilgili kişisel bilgileriniz sadece kendi bankanıza ulaştığından, firmamızda hiç bir özel veriniz bulunmaz ve saklanmaz. Özellikle kredi kartı ile yapılan ödemelerde, sizlere 2 ile 12 ay arasında seçeceğiniz taksitle ödeme imkanı da sunuyoruz. Ürünlerinizin gönderilmesinde ücretsiz kargo hizmetimizden yararlanarak ayrıca tasarruf imkanı da elde ediyorsunuz. Ürün sipariş ödeme onayınız firmamız ulaştığı andan itibaren firmamız en geç üç iş günü içinde siparişlerinizi kargoya teslim etmektedir ve mesafeye de bağlı olmak kaydı ile genellikle adresinize anlaşmalı olduğumuz hızlı ve güvenilir kargo şirketi vasıtası ile 1 günde teslimat gerçekleştirmekteyiz.

İade İşlemleri

Firmamız siparişlerinizi tüm aşamalarında detaylı kontroller yaptığından bu güne kadar hatalı ürün teslimatımız olmamıştır. Firmamızın gönderdiği ürünlerde herhangi bir sorun oluştuğunda veya kargo şirketinin taşımasından oluşan hasarlardan dolayı ürünlerimizi iade edebilirsiniz. İade işlemleri için önemli konulardan biri, siparişinizi kargo şirketinden teslim alırken dış pakette ezilme ve bozulma gördüğünüzde kurye ile bu konuyu tutanak altına almanızdır. Hatalı veya hasarlı ürünlerinizi 7 gün içerisinde aynı kargo firması ile ücretsiz olarak iade edebilirsiniz. Kısa bir inceleme yaptıktan sonra ürünlerinizi değiştirerek sizlere ulaştırmaktayız. Farklı istek ve önerileriniz olursa bizlere destek üzerinden ulaşabilirsiniz. Her türlü konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın!..