Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Numaratör Kaşeler

Numaratör Kaşeler

07.10.2018
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme tarihi : 11.10.2018
Kullanıcı oyu : 28
Oy Sayısı : 23
Ortalama Puan : 4.7
Numaratör kaşe ve numaratör kaşeleri genllikle firmalar tercih etmektedir. Numaratör kaşe ve numaratör kaşeler hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir.

Numaratör Kaşeler

Numaratöre kaşeleri genellikle ürünler için kullanılır. Aynı bilgiyi tekrar tekrar yazmak sıkıcı bir işlem halini alabiliyor. Bu nedenle sayılarla uğraşılan evrak işlerinde, görevlerin hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi adına numaratör kaşeler kullanılmaktadır. Numaratör kaşeler size evrak işlerini hızlı bir şekilde tamamlama imkanı tanırken, yazı yazmanıza gerek kalmadan kaliteli damgalamalar yapmanızı sağlarlar. Bilgilerin evraklara işlenmesi kolayca ve etkili bir şekilde yüksek performans ile tamamlanabilir.

Kullanıma Uygun Farklı Numaratör Kaşeler

İhtiyaçların karşılanması adına hızlı sipariş oluşturma yöntemimizle farklı türlerde numaratör kaşelerine yer vermekteyiz. Böylelikle ihtiyacınıza en uygun ürünü seçebilme şansınız olacaktır. Güvenli alışveriş aracılığıyla sistemimiz üzerinde alışverişinizi tamamlayabilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz. 10 yıldır kesintisiz hizmet sağlamakta olduğumuz ofis malzemelerinden kaşelerde, baskı tipi ve baskı mürekkebi rengi gibi birçok özelliğe yer vermekteyiz.

Farklı kullanımlara uygun olan numaratör kaşelerde, kaşe tasarımlarınız profesyonel ekibimiz tarafından hazırlanmaktadır ve sizin yapmanız gereken yalnızca ihtiyacınıza uygun numaratör kaşeyi seçmek olacaktır.

Standart Numaratör Kaşeler

Standart numaratör kaşelerde, yaklaşık 4mm'lik bir karakter yüksekliğine yer verilmektedir. Siparişiniz için seçeceğiniz modele göre online sipariş oluşturabilirsiniz. Ya da telefonla sipariş imkanı olarak sağladığımız seçenek ile müşteri hizmetlerimizle bağlantı kurabilirsiniz.

Standart numaratör kaşelerde marka, renk ve özellikler farklılık göstermektedir. Bu nedenle seçtiğiniz ürüne göre baskı rengi, aralıktaki milimetre gibi özellikler, kaşenin tasarımında kullanılan görünüm değişik olabilir. Ayrıca kaşenin kullanım alanına göre hane belirleme imkanınız, kolay sipariş oluşturmayla mümkündür.

Tam Otomatik Numaratör Kaşeler

Tam otomatik numaratör kaşelerinin baskılardaki karakter boyutları 5 mm olarak belirlenmektedir. Buna göre hane sayısını kendiniz belirleme şansına sahip olabilirsiniz. 10 bini aşkın sipariş teslimatı yaptığımız çalışma hayatımızda, tam otomatik numaratör kaşelerinde de kaliteli ürünlere yer veriyoruz.

Tam otomatik numaratör kaşeleri 6 haneye kadar kullanıma sahiptirler. Ücretsiz kargo imkanımız bütün numaratör kaşe modellerinde bulunmaktadır. Bu nedenle kaşesipariş.com’da oluşturulacak her 20 TL'yi aşan siparişleriniz ücretsiz olarak size gönderilecektir.

Tarih Damgalı Numaratör Kaşeleri

Numaratör kaşelerinin tarih damgalarına da yer vermeleri, evrak işlerinin çok daha hızlı bir şekilde tamamlanmasına olanak tanımaktadır. 1 günde teslimat yapılan sistemimizde, siparişiniz size hemen ulaşır ve numaratör kaşeyi aldığınızda mürekkep ekleme gibi işlemler uygulamak zorunda kalmazsınız, hemen kullanıma hazır haldedirler.

Müşteri memnuniyeti sağlamak, firmamız açısından büyük önem taşıdığından siparişlerinizi sizin onayınız ile tamamlanacaktır. Tasarım onaylı sipariş gönderimi yapıyoruz ve sipariş oluşturma aşamasında lazerli olarak yaptığımız sipariş tasarımları sayesinde en iyi tasarımları elde edebiliyoruz. Ayrıca sizler tarafından belirlenen tasarım türlerine de 'Dosya ekle' seçeneğini sunarak yer vermekteyiz. Tarih ekine yer veren numaratör kaşelerinin 6'dan 12 haneye kadar numara basma özellikleri bulunmaktadır.

Baskı Rengi Seçimi ve Sipariş Hatları

Baskı renkleri, genellikle müşterilerimiz tarafından siyah olarak tercih edilmektedir. Fakat ekstradan kırmızı ve mavi renklerine de yer vermekteyiz. 7/24 sipariş işlemlerimizle, baskı rengini istediğiniz özellikler dahilinde seçebilirsiniz. Böylelikle ofis malzemeleri arasında evraklarınızı damgalamada kullanıma en uygun rengi seçmiş olursunuz. Baskılarda renkler uzun ömürlüdürler ve binlerce defa solmayan baskı yapmanıza imkan tanırlar. Kaşeler renk seçiminize göre size teslim edilmektedir ve bunlar kendiliğinden mürekkepli oldukları için uzun süreli bir kullanım şansınız olmaktadır.

15:30 saatine kadar ve hafta içinde yapılan siparişleriniz aynı gün içerisinde elinize ulaşacaktır.

Siparişlerinizi online, telefon ve Whatsapp üzerinden sağlayabilme imkanınız bulunmaktadır. Ayrıca Whatsap sipariş imkanı aracılığıyla yapacağınız siparişleriniz oldukça hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır.

Evrak işlerinizi düzenli ve hızlı bir şekilde tamamlamak için www.kasesiparis.com bünyesinde yer verdiğimiz diğer kaşe çeşitlerini de inceleyebilirsiniz.Sitemizi ve bizi takip edin kazançlı çıkın. Çeşitli günlerde kampanyalar yapacağımızı unutmayın. Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle !..