Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Kaşe Yapımı ve İmalatı

Kaşe Yapımı ve İmalatı

05.01.2019
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme Tarihi: 03.5.2019
Kullanıcı oyu : 49
Oy Sayısı : 49
Ortalama Puan : 4.7
Kaşe yapımı ve imalatı hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir

Kaşe Yapımı

Özellikle, özel kuruluşlar için bir kimlik yerine geçen kaşeler, hazırlanan tüm resmi evraklarda (faturalar ve sözleşmeler gibi) kullanılması neredeyse zorunlu hale gelmiştir. Karşı taraf öncelikle evrak üzerinde firma kaşesinin olup olmadığını kontrol eder ve kaşeli evrakları kabul ederler. Bizler sizlerin ihtiyacı olan her türlü kaşenin üretimini özenle yapmaktayız ve vermiş olduğunuz siparişlerinizi en kısa sürede sizlere ulaştırarak, kaşelerinizi kullanmanızı sağlamaktayız. Kaşe yapımı alanında en az yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile alanında uzman ekiplerimiz tarafında hizmet vermekteyiz. Kaşe üzerinde olması gereken bilgileri sizler belirliyorsunuz ve bizlere sadece o bilgileri kaşe üzerine yazmak kalıyor.

Kaşe İhtiyacı

Kaşe ihtiyacı, kurumun yaptığı işlemlere göre değişmektedir. Firma – şirket kaşesi tüm kuruluşlar için olması gereken bir kaşedir. Bunun dışında, tarih kaşesi, numaratör, isim kaşesi, unvan kaşesi, muafiyet kaşesin, onay kaşesi gibi çok çeşitli kaşe modelleri bulunmaktadır. Kaşe yapımı işlemlerinde, standart kaşe, yuvarlak kaşe, kare kaşe, plastik saplı kaşe, ahşap saplı kaşe, cep kaşesi, kalem kaşe gibi farklı tiplerde kaşe çeşitleri bulunmakta ve istediğiniz tipte kaşe yaptırabilirsiniz. Kişisel olarak yaptırılan, isim, unvan, imza kaşeleri, kalem kaşe veya cep kaşe modelinde yaptırılmaktadır.

Kaşe İmalatı

Kaşe imalatı sektöründe hizmet vermeye başladığımızdan bu güne, tüm kaşe modellerinde, kaşe kalıplarını iş yerimizde bulundurmaktayız. Sizlerden gelen siparişlere göre, hazır olan kaşe kalıpları üzerine, elektronik yazma cihazları ile istediğiniz bilgileri yazarak hazırlamaktayız. Kauçuk zemin üzerine yazılan bilgiler, baskı yapıldığında daha düzgün çıkmakta ve daha dayanıklı olmaktadır. Kaşe rengi olarak ıstampa mürekkep rengini sizlerin tercihine göre, mavi, siyah ve kırmızı olarak ayarlamaktayız.

Sipariş Teslimleri

Kaşe yapımı için tarafımıza ulaştırmış olduğunuz ve yapılmasını onayladığınız kaşe modelleri, onay tarihiniz itibariyle yapılmaya başlanır ve bitiminde hemen sizlere ulaştırılmak için, kargoya teslim edilir. Bireysel veya sayı olarak az olan kaşelerinizin yapımı aynı gün içerisinde tamamlanmakta ve baskı örneği sizlere mail veya Whatsapp hattımız üzerinden gösterilmektedir. İsteyen müşterilerimiz, vermiş oldukları kaşe siparişlerini kendileri elden teslim alabilirler.