Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Kaşe Mühür

Kaşe Mühür

20.12.2018
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme Tarihi: 1.2.2019
Kullanıcı oyu : 29
Oy Sayısı : 35
Ortalama Puan : 4.8
Kaşe mühür , kaşeler ve mühürler hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış ikinci makalemizdir.

Kaşe mühür

Ticari faaliyette bulunan, kendi nam veya hesabına çalışan, kamu kurum kuruluş ve tüm iş yerleri faaliyetleri sırasında kaşe mühür kullanmak zorundadır. Kaşe veya mühür kullanmayan hiç bir işletme veya kişi ticaret alanında kanuni bir yetkiye sahip değildir. Maliye bakanlığınca yapılan bir denetleme sonunda kaşe mühür bulunmadığı tespit edildiğinde o işletme veya faaliyet yapan şirketin ticari faaliyeti biter. Kaşeler her firmaya özeldir. Kaşeler üretilirken firma veya kişi bilgileri ile adres, telefon, vergi dairesi ve vergi numarası gibi bilgilerin tamamı kaşenin alt kısmında bulunan manyetik alana yazılmaktadır.

Kaşe Mühür Özellikleri

Şekil ve ebatları farklı olan kaşeler, üstten basıldığında alt mekanizmayı harekete geçirir ve alt manyetik alandaki bilgi, baskı yapılan kağıt veya alana geçer. Renkli veya tek renkli kaşeler bulunduğu gibi padişah tuğrasına benzeyen metal modelleri de vardır. Bu modeller kırmızı baskı yapar ve bu modeller mühür olarak adlandırılır. Bir evraka mühür basılması o evrakın onaylandığı anlamına gelir. Mühür basılan bu evrak resmi bir evrak haline gelir.

Kaşe Mühür Üretimimiz

Firmamız yıllardır her model ve detayda kaşe mühür üretimi yapan bir firmadır. İşletme, kişi yada kurumlara özel kaşe mühür üretimlerimiz sorunsuz kullanılacak ürünlerdir. Baskı yapıldığında kaşe mühür mekanizmasında yazılı olan bilgiler net ve okunuş yönü kaliteli olarak kağıt veya yüzeye geçer. Ürünlerimizi renkli ve farklı modellerimizle isteğe göre ve özel olarak üretmekteyiz. İhtiyacınız olan her türlü mühür ve kaşe hızlı bir şekilde üretilerek sizlere teslim edilmektedir.

Kaşe Mühür Fiyatlarımız

Firmamız tasarım yaptığı tüm kaşe mühür, mekanizmalı kaşe ve eski tip kaşe üretimlerinde, uygun fiyat koşulları ile çalışmalar yapmaktadır. Üretimini yaptığımız tüm ürünlerimizde hassas ve kaliteli malzemeler kullanmakta ve ad ve ünvan gibi bilgilerinizin okunaklı olmasını sağlamaktayız. Modellerimizde alışılmışın dışında harf veya rakam stilleri kullanmakta, isteğe özel siparişlerle ürünler tasarlamaktayız. Resmi işlemlerinizin, tahsilat ve ödeme makbuzlarınızın en önemli parçası olan kaşelerin çabuk bozulmaması da son derece önemlidir. Yıllarca, sıkıntısız kullanacağınız kaşelere hızlı bir şekilde sahip olmak için firmamızla irtibat kurunuz.