Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Kaşe Fiyatları

Kaşe Fiyatları

05.12.2018
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme Tarihi: 25.01.2019
Kullanıcı oyu : 29
Oy Sayısı : 25
Ortalama Puan : 4.7
Kaşe fiyatları, kaşe fiyatları ve kaşe tasarımı hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makaledir. Sizlere daha iyi hizmet için var olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Kaşe Fiyatları

Kaşe fiyatları konusunda internet ortamında çok arama yapmış olabilirsiniz. İşletme kurmak için ve bu işletme içerisinde yer alacak olan ilk sarf malzemelerin içerisinde mutlaka kaşe bulunmaktadır. Kaşe iş yerlerinde veya herhangi bir kurumda tekrar edilecek olan yazıların hızlı ve kolay bir şekilde art arda basılmasını sağlayan lastik kauçuk üzerine yazılmış olan yazılardır. Kaşe fiyatlarının değişim sebebi Türkiye’de üretim yapılıp yapılmadığı ile doğrudan orantılıdır. Genellikle firma bilgileri yazsa da tarih, isim, onay, aslı gibidir gibi farklı kaşe örnekleri de bulunmaktadır. Kaşeler birçok farklı renkte hazırlanabilir. Buna ek olarak tek renkli kaşelere alternatif çok renkli kaşelerde bulunmaktadır. Bu kaşeler okunabilirliği kolaylaştırması sebebi ile otel gibi bazı işletmelerce tercih edilmektedir.

Kaşede Bulunması Gerekenler

Türk ticaret kanunu gereğince bir işletme kaşesinde bulunması gereken bazı gereklilikler vardır. Bu gereklilikler tam yerine getirilerek kaşeleriniz basılmaktadır. Öncelikle şirket ismi ve unvanı kaşe içerisinde okunaklı bir şekilde yazılmalıdır. Şirketin sicil numarası ise kaşede bulunması gereken bir diğer zorunlu maddedir. Şirketin vergi dairesinin adı ve vergi numarası da mutlaka kaşede olmalıdır. Son olarak ise şirketin genel bilgileri yer almaktadır. Örnek olarak adres, telefon ve faks bilgileri yer alabilir. Şahıs ve LTD şirketlerini ikisinde de bu maddelerin hepsinin yer alması gerekmektedir. Bunlara ek olarak şahıs şirketinde şirketinin sahibinin adı da kaşe içerisine yazılır.

Doktor Kaşesi

Doktor kaşeleri için de belli bir standart söz konusudur. Bu noktada doktorların mutlaka çalıştığı kurum kaşe içerisinde belirtilmelidir. Altında doktorun adı yer alır. Bundan sonra ise doktorun diplomasının tescil No'su ve uzmanlık dalı yer alacak şekilde kaşeleriniz itina ile hazırlanır.

Kaşe Basımı ve Fiyat

Uzman kadromuz ve deneyimli personelimizle eksiksiz ve hatasız olarak birinci sınıf malzemeden üretilmiş uzun ömürlü olarak kullanabileceğiniz kaşeleriniz matbaamızda en kısa sürede hazırlanmaktadır. Müşteri memnuniyetinin yanında kaşe fiyatları için uygun fiyatlandırma politikamızla da ön plana çıkmaktayız. Her türlü kaşe basımı ve hazırlığı yapılabilmektedir. İşletme kaşeleri, cep kaşeleri, şahıs kaşeleri, doktor ve unvan kaşeleri, aslı gibidir, onay ve tarih kaşeleri gibi farklı türlerde ve istenilen renklerde kaşe basımını isteğinize göre hazırlamaktayız.