Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Cep Kaşesi Çeşitleri

Cep Kaşesi Çeşitleri

15.03.2021
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme Tarihi: 18.03.2021
Kullanıcı oyu : 89
Oy Sayısı : 79
Ortalama Puan : 4.8
Cep Kaşesi Çeşitleri hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir

Cep Kaşesi Çeşitleri

Kullanımları oldukça pratik ve taşıması kolay kaşeler birçok alanda işlerin kolaylaşmasını sağlar. Farklı çeşitleri sayesinde pratik kullanım oluşturan cep kaşeleri birbirinden farklı türleri ile kullanıcının ihtiyaç ve kullanımına uygun hale getirilir. Cep kaşesi çeşitleri fazla olsa da bazı klasikleşen tipleri ile gruplara ayırmak mümkün olur. Kullanıcıların isteklerine göre tasarlanması da mümkündür. Renk, yazı ve büyüklük konusunda sınırlama olmadan çalışılması ve üretimi yapılabilir.

Kalem veya Cep Tipi Kaşeler

En sık kullanılan cep kaşesi çeşitleri arasında ilk sıralarda gelenlerdir. Cep tipi olması nedeniyle pratik ve yer kaplamaz şekilde tasarlanmıştır. Kutu şeklinde olanlar veya orta boya yakın olacak boyutta yapılanlar arasından kullanıcılar istediklerini tercih edebilir. Açılır kapanır kısımları ve mürekkepleri otomatik şekilde ayarlıdır.

Öğretmen Kaşeleri

Okullarda çok fazla tercih edilen cep kaşesi çeşitleri olan öğretmen kaşeleri kullanımlarının sık olmasından dolayı taşınır ve küçük boyutta tercih edilir. Gereken bilgilerin yer aldığı ve onay, red ifadeleri içeren kaşelerin istenen şekilde ve formatta olanları hazırlanabilir. Kullanılacak olan bilgilerin verilmesi yeterlidir.

İmza Kaşeleri

İş dünyasının vazgeçilmezleri arasında yer alan imza kaşeleri resmi evraklarda çokça kullanılır. Sık kullanılması ve farklı görüşme ve toplantılarda da kullanım olasılığı olması gibi nedenlerden dolayı küçük, cebe sığan şekilde olması son derece önemlidir. İmza kaşelerinin şirkete ait bilgileri kapsaması ve gereken resmi yazıları taşıması gerekir.

Renkli Kaşeler

Bir başka cep kaşesi türü de renkli yapıda olan kaşelerdir. Cepte taşınan ve üzerinize damlaması veya kirletmesi söz konusu olmayan kaşelerin renkli tarzda olması kullanım alanlarına bağlı olarak gereklilik oluşturabilir.

Renkli ve cepte taşınabilir kaşeler;

  • Renkleri sayesinde daha okunaklı olur,
  • İş alanına göre değişmekle birlikte prestij sayılır,
  • Bazı durumlarda zorunlu olarak kullanılması gerekebilir.

Sağlam, mekanizması bozulmayan, akıtarak kirlilik oluşmasına neden olmayan cep kaşelerinin renkli olması kullanımlarının daha iyi olmasını sağlar. Türleri faaliyet alanlarına veya kullanılacak olan işlere göre değişkenlik gösteren kaşelerin cepte taşınması konfor ve kolaylıktır. Tasarımları ile istenilen şekilde özgün hale getirilebilir.