Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Ankara Kaşe

Ankara Kaşe

07.11.2018
Yazar : kasesiparis.com
Güncelleme Tarihi : 10.11.2018
Kullanıcı oyu : 55
Oy Sayısı : 25
Ortalama Puan : 4.9
Ankara kaşe ve Ankara kaşe yapan yerler. Kaşe sipariş süreci nasıl işler konuları hakkında detaylı bilgi vermek için kaleme alınmış makalemizdir.

Ankara kaşe

İşyerleri ve kişilerin resmi ve özel belgelerinde kullandıkları damgalar kaşe olarak adlandırılır. Fatura, irsaliye, giriş, çıkış, sipariş fişi gibi evraklarda firmanın adının, adresinin, vergi dairesinin, vergi numarasının bulunmasını sağlayan mürekkepli küçük baskı makineleridir. Kaşeler el ile basılan küçük mekanizmalı aletlerdir ve bir belgede kaşe bulunması o belgenin onaylanması anlamına gelmektedir.

Tüm işletme, mağaza ve fabrikaların kaşeleri bulunur. Kaşe işletmelere resmiyet kazandırır. Kaşelerin dikdörtgen, kare ve farklı şekillerde modelleri bulunur. Firma adı ve firma detayı olan kaşeler bulunduğu gibi yalnızca tarih basan kaşeler de bulunmaktadır. Firmamız yıllardır her model ve detayda kaşe üretimi yapan Ankara kaşe alanında başarılı çalışmaları olan bir firmadır. Firma bilgilerine özel kaşe hazırlayan firmamız, kısa süre içinde özel siparişlerinizi teslim etmektedir.

Kaşe Tüm Evraklarda Gerekli Mi?

Son günlerde anketli evraklar basılmış olsa da kaşe, evrakın resmi olması için gerekli bir detaydır. Maliye Bakanlığı kaşesiz evrakları geçersiz sayar, yaptığı denetlemelerde kaşesiz olan evrakları bir eksiklik olarak değerlendirir. Firmamız tüm işletmelerin gereksinme duyduğu kaşeleri üretmekte olup, istenilen ebatlarda hazırlamaktadır. Aslı gibidir, Hizmete Özel, Tarih kaşesi ve Mühür tarzında olan kaşeleri hazırladığımız gibi iki renkli veya tek renkli baskılı kaşeleri de hazırlamaktayız. Kendinden mürekkepli veya mürekkep kabına basılarak kullanılan kaşeleri Ankara kaşe firması olarak üretmekte ve söz verdiğimiz tarihte müşterilerimize teslim etmekteyiz.

Kaşe Fiyatları

Firmamız kaşe fiyatlarını makul seviyede belirlemiş olan bir firmadır. Kaşelerde kaliteli malzemeden üretim yapan firmamız, kaşe mekanizmasında kısa süreli kullanımı hedeflemeyen, yıllarca sorunsuz kullanım sağlayacak cihazlar üretir. Mürekkep değişimi ve kullanımı kolay olan ürünlerimiz cazip fiyatlı ürünlerdir.

Kaşe Onay Demektir

Firmamız üretimini yaptığı kaşelerde iş yeri bilgileri, doktor kaşelerinde doktorun diploma tescil tarihi ve diploma tescil numaralarını, öğretmen kaşelerinde hangi ders öğretmeni olduğu gibi bilgileri, net olarak okunabilir şekilde dizayn etmektedir. En kaliteli ve okunaklı kaşeleri iki renk veya tek renk olarak üretmekteyiz. İş yerlerinizde veya çalıştığınız kurumlarda onayınızın gerektiği her yerde kullanmanız gereken kaşeleri Ankara kaşe firması olarak hazırlamakta ve özel kutusu içinde sizlere sunmaktayız.